Deser mascarpone z kremem figowym Nefeli
Produkty: 100g kemu figowego NEFELI 2 łyżki cukru trzcinowego z MAURITIUSA 200g serka mascarpone 200g śmietany
Produkty: 100g kemu figowego NEFELI 2 łyżki cukru trzcinowego z MAURITIUSA 200g serka mascarpone 200g śmietany
Produkty: 200g gorzkiej czekolady RED3 łyżki syropu klonowego SOWELL400g tofu½ łyżeczki wanilii Przygotowanie: 1.Czekoladę RED
Produkty: 200ml. oleju słonecznikowo-sojowego BASSO180g. cukru trzcinowego z MAURITIUSA50ml. soku z cytryn BASSO200g. mąki DIVELLA4 jajka1 łyżka
Produkty: 100g kemu figowego NEFELI 2 łyżki cukru trzcinowego z MAURITIUSA 200g serka mascarpone 200g śmietany
ekspresowa wysyłka od przyjęcia wpłaty
kupuj wygodnie i szybko z przelewy24
Twoje dane osobowe są u nas bezpieczne dzięki SSL
zawsze pochodzą od zaufanych dostawców