Produkty:
200g gorzkiej czekolady RED
3 łyżki syropu klonowego SOWELL
400g tofu
½ łyżeczki wanilii
Przygotowanie:
1.Czekoladę RED rozpuść w kąpieli wodnej.
2. Dodaj tofu i połącz składniki za pomocą blendera.
3.Następnie dodaj ½ łyżeczki wanilii i 3 łyżki syropu klonowego SOWELL.
4.Miksuj wszystkie składniki na najwyższych obrotach przez ok. 4 minuty.
5.Tak przygotowaną masę schowaj do lodówki na co najmniej 5 godzin.
6. Gotowy krem podawaj ze świeżymi sezonowymi owocami i świeżą miętą.
Smacznego!
-
Promocja Produkt w promocjiSyrop klonowy BIO bursztynowy, klasa A, 189 ml (250 g) SoWell
24.80 złOriginal price was: 24.80 zł.19.79 złCurrent price is: 19.79 zł.Poprzednia najniższa cena: 19.79 zł.
-
Promocja Produkt w promocjiCzekolada ciemna 30% kalorii mniej, bez cukru 100 g Red
8.99 złOriginal price was: 8.99 zł.7.59 złCurrent price is: 7.59 zł.Poprzednia najniższa cena: 7.59 zł.