Produkty:
200g chrzanu tartego SYMBOL SMAKU
2 łyżki oleju słonecznikowym z dodatkiem 20% oliwy extra vergine BASSO
sól morska CUOR DI MARE (do smaku)
2 szt. białej cebuli
2 szt. ząbka czosnku
1 łyżeczka majeranku
300ml. śmietany 18% (słodka)
6szt. białej kiełbasy
Przygotowanie:
- Cebulę obierz ze skórki i pokrój w drobne piórka, a czosnek posiekaj w drobną kosteczkę.
- Następnie podduś wszystko na oleju słonecznikowym z dodatkiem 20% oliwy extra vergine BASSO.
- Dodaj chrzan tarty SYMBOL SMAKU i śmietan. Dopraw do smaku, solą morską CUOR DI MARE, czarnym pieprzem i odrobiną majeranku.
- Całość lekko odparuj i przelej do nie dużego naczynia żaroodpornego.
- Na wierzch połóż białą kiełbasę i zapiekaj w piecu rozgrzanym do 180C przez ok. 35-40 minut.
Smacznego!
-
Promocja Produkt w promocjiOlej słonecznikowy z dodatkiem 20% oliwy extra vergine 1 L Basso
37.75 złOriginal price was: 37.75 zł.30.20 złCurrent price is: 30.20 zł.Poprzednia najniższa cena: 30.20 zł.
-
Chrzan tarty bez konserwantów 235g Symbol Smaku7.39 zł
-
Sól jodowana morska solniczka 250 g Cuor di Mare8.39 zł