Pieczona feta z warzywami i oliwkami
Produkty: 180g zielonych oliwek JOLCA180g czarnych oliwek JOLCA200g grissini GRISSITALIA80g oliwy extra verine BASSO200g sera
Produkty: 180g zielonych oliwek JOLCA180g czarnych oliwek JOLCA200g grissini GRISSITALIA80g oliwy extra verine BASSO200g sera
Produkty: 400g makaronu fisilli CORTICELLA200g czerwonej ciecierzycy COPPOLA100ml oliwy extra vergine BASSO1 czerwona cebula1 cukinia1
Produkty: 200g gorzkiej czekolady RED3 łyżki syropu klonowego SOWELL400g tofu½ łyżeczki wanilii Przygotowanie: 1.Czekoladę RED
Produkty: 400g makaronu penne DIVELLA1 łyżka oliwy extra vergine BASSO1 łyżka soku z cytryny BASSO200g serka
Porcja na 4 osoby Produkty: 200g suszonych pomidorów D`AMICO2 łyżki octu balsamicznego MONARI FEDERZONI4-6 papryczek piri-piri
Produkty: 800g. pomidorów cherry COPPOLA100g. czarnych oliwek JOLCA300g. makaronu muszla CORTICELLA2 łyżki oliwy extra vergine
Produkty: 200ml. oleju słonecznikowo-sojowego BASSO180g. cukru trzcinowego z MAURITIUSA50ml. soku z cytryn BASSO200g. mąki DIVELLA4 jajka1 łyżka
Produkty: 200g chrzanu tartego SYMBOL SMAKU2 łyżki oleju słonecznikowym z dodatkiem 20% oliwy extra vergine BASSOsól
Porcja na 4 osoby. Produkty: 1 słoik karczochów D`AMICO ½ słoika suszonych pomidorów D`AMICO 2 puszki
Porcja na 4 osoby. Produkty: 200g tuńczyka w oliwie DI ALBA 400g spaghetti bucatini CORTICELLA 200g śmietany 18%
ekspresowa wysyłka od przyjęcia wpłaty
kupuj wygodnie i szybko z przelewy24
Twoje dane osobowe są u nas bezpieczne dzięki SSL
zawsze pochodzą od zaufanych dostawców